syafiah's FotoPage

By: sya zainuddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 24-Sep-2006 01:02 Email | Share | | Bookmark
ToKyO DiSnEySeA

 
 
 
View all 17 photos...
beshh aa jgk tempat nih...esp.tower of terror die...


Sunday, 24-Sep-2006 00:17 Email | Share | | Bookmark
aT tHe BeAcH

 
 
 
View all 11 photos...
ni kat pantai Chiba...sesaje lepaks kat sane time pegi jln kat Chiba tuh...cuace redup je time kitorang kat sane, so memang sedap aa memain kat sane...heheh ...rase seronok dpt tgk umi (laut) sebab kat yamanashi nih xde umi2 nih... we had lots of fun there...


Monday, 18-Sep-2006 02:16 Email | Share | | Bookmark
LoTtE WoRlD, KoReA

kat kaunter tiket
dgn jiha kat dlm lotte world
mcm kat disneyland....bessttt...
View all 13 photos...
lotte world ni salah satu theme park yg ade kat seoul, korea...mmg best aa ride2 die sumer...tmpt ni besar...ade indoor n outdoor...n open sampai pkol 11mlm...so sempat aa jgk naik ride2 die... antare plg best adlh atlantis adventure...siap naik 2 kali tuh...haha... best2


Saturday, 16-Sep-2006 02:49 Email | Share | | Bookmark
MaKaNaN kAt KoReA

cheejerapuki
nasi goreng udang
kimchi
View all 11 photos...

1hb 9 sampai 9hb 9 aku ade visit korea...so nk share skali ape mknn yg aku pernah makan time duk kat sane... memang best aa mknn kat korea nih...rase pedas2 sket...lain sgt aa dgn jepun pye snarnye ade lg mknn lain yg aku mkn tp ni je gbr yg sempat ditangkap :


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net